SPAR ENERGI

Spar energi / Indblæsning

J. O. BYGGEFIRMA APS ER AUTORISERET ROCKWOOL PARTNER

Når du benytter J. O. Byggefirma ApS som autoriseret ROCKWOOL Partner til dit isoleringsprojekt, får du en kvalitetsløsning, hvor kun certificerede isoleringsprodukter kombineres med den bedste faglige udførelse. Det betyder, at den investering du foretager giver den størst mulige energibesparelse – både på kort og lang sigt.

Godt håndværk gennem 75 år med ROCKWOOL

Gennem mere end 75 år har ROCKWOOL stået for innovation og nytænkning i isoleringsbranchen. Men kvalitetprodukter alene gør det ikke. En væsentlig del af en god isoleringsløsning er kvaliteten af det udførte håndværk.

Selv små udførelsesfejl kan få stor betydning for varmeregningen og ødelægge forudsætningerne for et lavt energiforbrug og et godt indeklima. 

En professionelt udført ROCKWOOL isolering kan skabe værdi på mange måder. Både for din familie og dit hus, hvor I fremover har en mindre varmeregning og huset har herved opnået en værdistigning og endelig kan det være med til at skabe et bedre indeklima.

Derfor bør du seriøst overveje, om dit hus kan have behov for en professionel ROCKWOOL efterisolering. Et gennemført isoleringsprojekt består som regel af flere ting. Det kan være nye og tætte energivinduer, isolering af krybekælder, hulmursisolering, loftsisolering og isoleringsplader til vægge og loft, eller reparation af utætheder i taget, men det kan også være mange andre ting.

Hos J. O. Byggefirma ApS gennemgår vi dit hus og giver dig et tilbud på den bedste løsning for isolering i netop dit hus. Vi udfører alt arbejde indenfor isolering udelukkende med isoleringsprodukter fra ROCKWOOL A/S. Når du benytter Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS som Autoriseret ROCKWOOL Partner til dit isoleringsprojekt, får du en kvalitetsløsning, hvor kun certificerede isoleringsprodukter kombineres med den bedste faglige udførelse. Det betyder, at den investering du foretager giver den størst mulige energibesparelse – både på kort og lang sigt.

Hvad betyder det at være en Autoriseret ROCKWOOL Partner?

En Autoriseret ROCKWOOL Partner er en særlig kvalificeret håndværksvirksomhed, der forpligter sig til at opfylde en række kvalitetskrav. 
Det gælder alt lige fra uddannelse, rådgivning og specifikation af løsning til faglig udførelse samt garanti og efterkontrol. Alt sammen ting, der giver dig sikkerhed for en god isoleringsløsning.

Som Autoriseret ROCKWOOL Partner opfylder J. O. Byggerfirma ApS disse krav: 

  • Er medlem af ”Byg Garanti”.
  • Følger sagskendelser fra ”Byggeriets Ankenævn”.
  • Overholder dansk arbejdsmarkedslovgivning og dansk overenskomst.
  • Deltager i den obligatoriske uddannelse og træning via ROCKWOOL uddannelsesprogram.
  • Er underlagt stikprøvekontrol af de udførte isoleringsopgaver.
  • Udsteder attest på den udførte isoleringsopgave, der kan tjene som dokumentation sammen med bygningens øvrige papirer.