DØRE

Udskiftning af døre i Aarhus og omegn

En dør er mere end bare en dør. Den er det første man møder, når man træder indenfor i en bygning. Er det en indvendig dør, er den indgangen til hvert nyt rum man træder ind i. Derfor er det vigtigt, at den ikke alene er funktionel, men også passer ind i bygningens samlede æstetik. Glaspartier, massivt egetræ, eller komposit? Der er mange muligheder når man skal have en ny dør, og det er derfor nødvendigt at have dygtig vejledning og kompetente håndværkere til at udføre arbejdet.

Yderdøre er en betydelig del af bygningens samlede indtryk, og i nogle tilfælde stilles der også særlige krav til dem – branddøre eksempelvis, som det tager en brand 30-120 min. at brænde igennem afhængig af dørtype.

 

Glasdøre for bedre naturligt lys

Vil du have en smule lys indefra det nærmeste værelse – men samtidig holde varmen og roen inde? Så kan du med fordel installere en glasdør. Som samarbejdspartner med Outrup leverer og installerer vi i fællesskab glasdøre i alle funktioner.

Glasdøre kan påsættes mønster eller film, som enten toner glasset eller gør det uigennemsigtige i dagslys. Der findes mange nye og spændende muligheder, så sidder du nu i Århus, Hinnerup, Hasselager eller Silkeborg og mangler en eller flere nye døre, så har du med J.O. Byggefirma fat i de helt rigtige. Ring til os og få en uforpligtende snak, om hvilken dør der kan passe ind i din bolig.