VINDUER

Udskiftning af vinduer i Aarhus og omegn

Bor du i en moderne villa? Eller et bondehus fra 1700-tallet?

Uanset hvad, har det brug for nye vinduer engang imellem. Her er J.O. Byggefirma tømreren du kan stole på. Vi sørger for at levere kvalitetsvinduer, der passer i arkitekturen.

Der kan spares rigtig mange penge ved at få energibesparende vinduer. Vi sørger for, at du får de rigtige vinduer, der passer lige netop til din situation. Vinduer der kan leve op til både vor egne og myndighedernes strenge krav. Gevinsten kommer i form af energi der spares på at opvarme huset til fordel for både din varmeregning og miljøet.

 

Højtisolerede vinduer med Outrup!

Sammen med vores faste samarbejdspartner Outrup leverer vi højtisolerende vinduer udviklet i samarbejde med Rockwool.

Dette samarbejde er helt unikt og har resulteret i, at Outrup, som de eneste på markedet, kan tilbyde et højtisolerende vindue i energiklasse A, som er helt vedligeholdelsesfrit, med en højisolerende front af stenuld udvendigt og traditionelt fyrretræ på indvendig side.

Et bæredygtigt produkt som lever op til nuværende energikrav i BR2020 og fremtidssikrer værdien af dit hus. Læs mere om Outrup GreenFront og andre spændende vinduesløsninger på www.outrup.dk.

Ligegyldigt hvilken ejendom det drejer sig om, er det vigtigt, at vinduerne lever op til de krav der stilles til nybyggeri og renovering. Det er ligeledes vigtigt, at de samtidig passer ind i bygningens overordnede æstetik.

Skulle du være interesseret i vinduesløsninger fra andre producenter end Outrup, kan dette selvfølgelig også imødekommes. J. O. Byggefirma har dog valgt Outrup som fast samarbejdspartner, som en konsekvens af den forskning og det udviklingsarbejde Outrup løbende har med Rockwool, som efter vores mening, har resulteret i markedets mest innovative produkter.

 

Kontakt os hvis du skal have nye vinduer

Ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for nye vinduer, hører vi gerne fra dig. Vi servicerer med nye vinduer i blandt andet Århus, Hinnerup, Hasselager samt Silkeborg og omegn.