Efterisolering

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Efterisolering

Efterisolering i Århus og omegn

Hos J.O. Byggefirma stræber vi efter at give flere danskere en effektiv og langtidsholdbar isoleringsløsning, som har til gavn for både miljø såvel som varmeregning. Vi har stor erfaring med efterisolering i Århus og resten af Østjylland, og finder hurtigt frem til den ideelle løsning for lige præcis din bolig.

Vi bruger udelukkende certificerede isoleringsprodukter fra vores partner ROCKWOOL, som sikre efterisolering af højest mulige kvalitet. Vores høje, faglige, niveau er med til at gøre investeringen utrolig givende, både på kort og lang sigt.

Vi gennemgår altid dit hjem, for derefter at give dig et bud på den bedste isoleringsløsning. Vores partnerskab med ROCKWOOL, samt vores medlemskab hos Byg Garanti, gør os i stand til at tilbyde de absolut bedste løsninger, inden for efterisolering i Århus.

Autoriseret ROCKWOOL isolatør

Effektiv efterisolering skaber værdi på flere måder, og er ofte med til både at sænke varmeregningen, øge værdien af boligen, samt skabe et bedre indeklima. Som erfarne eksperter og autoriserede ROCKWOOL partnere, udfører vi dagligt efterisolering i Århus og omegn, med henblik på langtidsholdbare kvalitetsløsninger.

Med efterisolering fra J.O. Byggefirma er du garanteret:

  • Fuld garanti på det udførte arbejde gennem Byg Garanti
  • Overholdelse af forskrifter, lovgivning samt overenskomst
  • Autoriserede isolatører, som løbende videreuddannes via ROCKWOOL
  • Stikprøvekontrol af det udførte isoleringsarbejde

Som autoriseret ROCKWOOL indblæsningsfirma, er vi særligt kvalificerede til udførelse af efterisolering, samt forpligtet til at opfylde en række kvalitetskrav. Dette indebærer blandt andet uddannelse, rådgivning kvalitet af faglig udførelse samt garanti og efterkontrol. Dette er med til at sikre vores kunder den bedste efterisolering i Århus.

Alsidig efterisolering i Århus og Østjylland

Vi om nogen at produktkvalitet og teknisk udførelse skal gå hånd i hånd, hvis resultatet af isoleringsarbejdet skal være af højeste kvalitet. Dette betyder også, at vores isolatører løbende videreuddannes i de nyeste materialer samt teknikker i branchen, så vi til hver en tid forbliver de mest kompetente på markedet. Udover efterisolering tilbyder vi blandt andet løsninger inden for hulmursisolering, loftisolering samt isolering af etageadskillelse.

Hvad betyder det at være et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma?

Et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma er en særlig kvalificeret håndværksvirksomhed, der forpligter sig til at opfylde en række kvalitetskrav. Det gælder alt lige fra uddannelse, rådgivning og specifikation af løsning til faglig udførelse samt garanti og efterkontrol. Alt sammen ting, der giver dig sikkerhed for den bedste isolering i Århus.

Som Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma opfylder J.O. Byggefirma ApS følgende krav:

  • Er medlem af Byg Garanti.
  • Følger sagskendelser fra Byggeriets Ankenævn.
  • Overholder dansk arbejdsmarkedslovgivning og dansk overenskomst.
  • Deltager i den obligatoriske uddannelse og træning via ROCKWOOL uddannelsesprogram.
  • Er underlagt stikprøvekontrol af de udførte isoleringsopgaver.
  • Udsteder attest på den udførte isoleringsopgave, der kan tjene som dokumentation sammen med bygningens øvrige papirer.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning