Vinduer & døre

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Vinduer & døre

Udskiftning af vinduer i Aarhus og omegn

Bor du i en moderne villa? Eller et bondehus fra 1700-tallet?
Uanset hvad, har det brug for nye vinduer engang imellem.

Her er J.O. Byggefirma tømreren du kan stole på. Vi sørger for levering og udskiftning af vinduer af høj kvalitet, der passer i arkitekturen.

Der kan spares rigtig mange penge ved at få energibesparende vinduer. Vi sørger for, at du får de rigtige vinduer, der passer lige netop til din situation. Vinduer der kan leve op til både vor egne og myndighedernes strenge krav. Gevinsten kommer i form af energi der spares på at opvarme huset til fordel for både din varmeregning og miljøet.

Højtisolerede vinduer med Outrup

Sammen med vores faste samarbejdspartner Outrup leverer vi højtisolerende vinduer udviklet i samarbejde med Rockwool.

Dette samarbejde er helt unikt og har resulteret i, at Outrup, som de eneste på markedet, kan tilbyde et højtisolerende vindue i energiklasse A, som er helt vedligeholdelsesfrit, med en højisolerende front af stenuld udvendigt og traditionelt fyrretræ på indvendig side.

Et bæredygtigt produkt som lever op til nuværende energikrav i BR2020 og fremtidssikrer værdien af dit hus. Læs mere om Outrup GreenFront og andre spændende vinduesløsninger på www.outrup.dk.

Ligegyldigt hvilken ejendom det drejer sig om, er det vigtigt, at vinduerne lever op til de krav der stilles til nybyggeri og renovering. Det er ligeledes vigtigt, at de samtidig passer ind i bygningens overordnede æstetik.

Skulle du være interesseret i vinduesløsninger fra andre producenter end Outrup, kan dette selvfølgelig også imødekommes. Vi kan tilbyder udskiftning af vinduer af enhver art. J. O. Byggefirma har dog valgt Outrup som fast samarbejdspartner, som en konsekvens af den forskning og det udviklingsarbejde Outrup løbende har med Rockwool, som efter vores mening, har resulteret i markedets mest innovative produkter.

Kontakt os hvis du skal have nye vinduer

Ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for nye- eller udskiftning af vinduer, hører vi gerne fra dig. Vi servicerer med nye vinduer i blandt andet Århus, Hinnerup, Hasselager samt Silkeborg og omegn.

Udskiftning af døre i Aarhus og omegn

En dør er mere end bare en dør. Den er det første man møder, når man træder indenfor i en bygning. Er det en indvendig dør, er den indgangen til hvert nyt rum man træder ind i. Derfor er det vigtigt, at den ikke alene er funktionel, men også passer ind i bygningens samlede æstetik. Glaspartier, massivt egetræ, eller komposit? Der er mange muligheder når man skal have en ny dør, og det er derfor nødvendigt at have dygtig vejledning og kompetente håndværkere til at udføre arbejdet.

Yderdøre er en betydelig del af bygningens samlede indtryk, og i nogle tilfælde stilles der også særlige krav til dem – branddøre eksempelvis, som det tager en brand 30-120 min. at brænde igennem afhængig af dørtype.

Glasdøre for bedre naturligt lys

Vil du have en smule lys indefra det nærmeste værelse – men samtidig holde varmen og roen inde? Så kan du med fordel installere en glasdør. Som samarbejdspartner med Outrup leverer og installerer vi i fællesskab glasdøre i alle funktioner.

Glasdøre kan påsættes mønster eller film, som enten toner glasset eller gør det uigennemsigtige i dagslys. Der findes mange nye og spændende muligheder, så sidder du nu i Århus, Hinnerup, Hasselager eller Silkeborg og mangler en eller flere nye døre, så har du med J.O. Byggefirma fat i de helt rigtige. Ring til os og få en uforpligtende snak, om hvilken dør der kan passe ind i din bolig.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning