Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Garanti

J.O. Byggefirma ApS er medlem af Indblæsernes Garantifond, som er en sammenslutning af udvalgte entreprenører, der som Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer udfører indblæsning i hulmur, loft og etageadskillelse.

Når et medlem af Garantifonden har udført sådanne arbejder, er han forpligtet til at udstede en isoleringsattest for det udførte arbejde. Denne isoleringsattest betyder, at Garantifonden medhæfter for, at det udførte arbejde er uden fejl og mangler. Denne attest er et garantibevis, der er værd at gemme, for den vil gavne værdien af huset og forenkle energimærkningen.

Garantien gælder i 5 år og med andre ord, er en aftale med Silkeborg Lofts- og Hulmursisolering ApS din garanti for et veludført stykke isoleringsarbejde.

Kontakt J.O. Byggefirma ApS allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning