Isolering

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Isolering

Isolering i Århus og omegn

Gennem mere end 75 år har ROCKWOOL stået for innovation og nytænkning i isoleringsbranchen. Men kvalitetsprodukter alene gør det ikke.

En væsentlig del af en god isoleringsløsning er kvaliteten af det udførte håndværk. Selv små udførelsesfejl kan få stor betydning for varmeregningen og ødelægge forudsætningerne for et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Hos J.O. Byggefirma er vi de førende leverandører af ROCKWOOL isolering i Århus og omegn. En professionel isolering kan skabe værdi på mange måder.

Både for din familie, men isolering af hus kan også reducere dine energiomkostninger, forbedre indeklimaet, og øge din boligs energieffektivitet, hvilket kan bidrage til at skåne miljøet og øge din boligs værdi på lang sigt. Derfor bør du seriøst overveje, om dit hus kan have behov for en professionel ROCKWOOL efterisolering.

Et gennemført isoleringsprojekt består som regel af flere ting. Det kan være nye og tætte energivinduer, isolering af krybekælder, hulmursisolering, loftsisolering og isoleringsplader til vægge og loft, eller reparation af utætheder i taget, men det kan også være mange andre ting.

Overvejer du en hus isolering, så vil vi hos J.O. Byggefirma ApS  gerne gennemgå dit hus og give dig et tilbud på den bedste løsning for isolering i netop dit hus. Vi udfører alt arbejde indenfor isolering i Århus, udelukkende ved brug af isoleringsprodukter fra ROCKWOOL A/S. Når du benytter J.O. Byggefirma ApS som Autoriseret ROCKWOOL Partner til dit isoleringsprojekt, får du en kvalitetsløsning, hvor kun certificerede isoleringsprodukter kombineres med den bedste faglige udførelse. Det betyder, at den investering du foretager giver den størst mulige energibesparelse – både på kort og lang sigt.

Der er penge at spare med efterisolering

Lader du J.O. Byggefirma ApS klare arbejdet, er der mange penge at spare med den rette efterisolering, omend vi snakker om isolering af loft, hulmur, etageadskillelse eller fladt tag. Vi har 100 procent fokus på isolering i Århus og omegn, og kan derfor hurtigt og effektivt finde frem til den optimale løsning for dig. Vores store erfaring samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med den hurtige udvikling indenfor isolering, har gjort os til førende indenfor vores felt.

Vi ser gerne, at du ser os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig til en løsning, der tjener sig ind igen på sigt. En løsning som både øger og sikrer den samlede værdi af dine investeringer.

Hvad betyder det at være et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma?

Et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma er en særlig kvalificeret håndværksvirksomhed, der forpligter sig til at opfylde en række kvalitetskrav. Det gælder alt lige fra uddannelse, rådgivning og specifikation af løsning til faglig udførelse samt garanti og efterkontrol. Alt sammen ting, der giver dig sikkerhed for den bedste isolering i Århus.

Som Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma opfylder J.O. Byggefirma ApS følgende krav:

  • Er medlem af Byg Garanti.
  • Følger sagskendelser fra Byggeriets Ankenævn.
  • Overholder dansk arbejdsmarkedslovgivning og dansk overenskomst.
  • Deltager i den obligatoriske uddannelse og træning via ROCKWOOL uddannelsesprogram.
  • Er underlagt stikprøvekontrol af de udførte isoleringsopgaver.
  • Udsteder attest på den udførte isoleringsopgave, der kan tjene som dokumentation sammen med bygningens øvrige papirer.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning