Energi­besparelse

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Energi­besparelse

Mange danskere har de senere år energioptimeret deres bolig og har samtidig haft glæde af håndværkerfradraget, og i mange tilfælde med en betragtelig energibesparelse samt besparelse på varme- og elregningen. Med professionel og autoriseret ROCKWOOL isolering får du et bedre indeklima i din bolig, og som medvirker til at øge boligens værdi, både ved salg og omlægning af lån.

Tilstandstjek af dit hus

Udfør et online tilstandstjek af dit eget hus igennem ROCKWOOL Energiberegner, og se hvor mange penge du kan spare ved energioptimering – Klik her.

Eksempelvis bruger en villa på 150 m² med tom hulmur ca. 1.500 liter fyringsolie mere end nødvendigt, og med olieprisernes store prisstigninger, er det ikke småpenge her er tale om. Hertil kommer også de store miljøbesparelser, og i den forbindelse har ROCKWOOL beregnet, at en hulmursisolering af f.eks. 150 m² ydervæg sparer atmosfæren for helt op til 4,8 ton CO2 om året, samtidig med at der opnås betydelig energibesparelse.

Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS er et Autoriseret Indblæsningsfirma og ved hjælp af attraktiv energiaftale med Energibolig.dk giver det vores kunder adgang til den tilskudspulje, der er et led i regeringens energihandlingsplan. Der er ydermere mulighed for finansiering over elregningen og vi er behjælpelige med ansøgningspapirerne. Hvis du tror, at en hulmursisolering er en omstændelig affære er dette sjældent tilfældet, da det ofte er klaret på en enkelt dag og medfører markant energibesparelse.

Vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

Tag kontakt til J.O Byggefirma ApS i dag for at undersøge, om vi kan bidrage til at opnå energibesparelse. Opdag mulighederne for energibesparelse og kontakt os i dag!

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning