Hulmurs­isolering

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Hulmurs­isolering

Hulmursisolering i Århus med ROCKWOOL hulrumsfyld

Til indblæsning af ROCKWOOL Hulrumsfyld anvendes en særlig indblæsningsmaskine.

Når vi udfører hulmursisolering i Århus og omegn, foregår indblæsningen ved at udtage sten i ydermuren med 1½-2 meters mellemrum i top og bund. Det er gennem disse huller, indblæsningen foregår. Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget. Hvis hulmuren i forvejen er isoleret med ROCKWOOL Batts kan disse ofte sammenpresses til ca. det halve og er det f.eks. Glasuld Batts kan disse sammenpresses til ca. en tredjedel.

Det er en væsentlig pointe, at ROCKWOOL Hulrumsfyld har en densitet på 70 kg/m3, hvilket er væsentligt mere end de konkurrerende produkter på den danske marked. Det betyder, udover en forbedret isoleringsevne end konkurrerende produkter, at der også bliver tale om en større lyddæmpning i ydermuren, som medfører en forbedret akustik i boligen – og en klar pointe, hvis boligen f.eks. ligger i nærheden af trafikstøj. Kontakt os for at høre mere om din mulighed for hulmursisolering i Århus.

hulrumsisolering

Hør mere om hulmursisolering med ROCKWOOL

Skulle du alligevel være i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte J.O. Byggefirma ApS og høre mere. Vi giver gerne råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag, også inden du har lavet en aftale med os om hulmursisolering i Århus.

Udover hulmursisolering i Århus, har vi efterhånden mange vellykkede projekter bag os i hele Midtjylland, her iblandt Silkeborg, Skanderborg, Hasselager, Hinnerup og Sabro, og oplever ofte henvendelser langvejs fra, båret frem af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at finde den optimale isoleringsløsning for dig og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!

ROCKWOOL Hulrumsfyld er produceret af fugt- og vandafvisende stenuldsgranulat, der desuden er dimensionsstabilt. Hulrumsfyld blæses ind i hulmure, etageadskillelser og built-up tage. Fyldet blæses ind udefra og bliver presset sammen sådan, at laget er både fast og ensartet. Det giver et varmeisolerende lag og er muligt at få ud i selv de vanskeligste kroge af hulmuren. ROCKWOOL Hulmursfyld bruges også, når den isolering der allerede er i muren ikke er nok.

ROCKWOOL Hulrumsfyld bliver udført af Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer over hele landet og vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning