Etage­adskillelse

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Etage­adskillelse

Isolering af etageadskillelse med ROCKWOOL hulrumsfyld

Indblæsning i etageadskillelsen foregår via indblæsningshuller som lukkes efterfølgende med galvaniserede riste. Dog vil det i enkelte tilfælde være mere hensigtsmæssigt at foretage indblæsningen igennem ydermuren, hvor sten udfor etageadskillelsen udtages. Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget.

Efterisolering af etageadskillelse giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk og dermed giver en forbedret komfort. Et eventuelt lerindskud i bjælkekonstruktionen forhindrer ikke en effektiv efterisolering.

ROCKWOOL Hulrumsfyld er granulat fremstillet af dimensionsstabilt, fugt- og vandafvisende ROCKWOOL stenuld og anvendes til indblæsning i hulmure og etageadskillelser samt built-up tage.

I huse med hule mure indblæses ROCKWOOL Hulrumsfyld sædvanligvis ind udefra og uden gener for beboerne. Det lette stenuldsprodukt bliver presset sammen til et fast, ensartet og varmeisolerende lag og kommer ud i selv de vanskeligste kroge i muren.

ROCKWOOL Hulrumsfyld bruges også til manuel udlægning i forbindelse med udbedring af eksisterende isolering. Indblæsningen udføres af Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer landet over.

Vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning