Kursuscertifikater og velgørenhed

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Kursuscertifikater og velgørenhed

UDVIKLING OG VELGØRENHED

Hos J.O. Byggefirma er vi stolte af vores engagement i kontinuerlig uddannelse og velgørende formål. Vi har gennemført adskillige kurser for at sikre højeste standarder i vores arbejde. Blandt disse, er vi særligt stolte af vores deltagelse i Termografi kurset, hvor vi opnåede dybdegående viden om varmeoverføring og anvendelse af termografikameraer. Udover vores faglige udvikling, lægger vi stor vægt på at bidrage til samfundet. Vi har ydet støtte til værdifulde organisationer som ‘Mand der nytter’ og ‘Danske Hospitalsklovne’, hvor vi hjælper med at gøre en forskel for dem, der har mest brug for det. Vores dedikation til både faglig ekspertise og samfundsmæssigt ansvar er kernen i J.O. Byggefirma.

Udforsk vores kompetencer og bidrag: Åbn PDF-filen her for at se de kurser, vi har fuldført, og de donationer, vi har foretaget.

Klik og se brochuren

Certifikater og støtte

mand der nytter

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning