Fladt tag

Din Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti – En del af Dansk Byggeri

Aut. Rockwool Partner

Vi er autoriseret Rockwool indblæsnings­firma

Svane­mærket

Rockwool er miljøcertificeret og kan indgå i svanemærket byggeri

Fladt tag

Fladt tag isoleres med ROCKWOOL hulrumsfyld

Den eksisterende isolering komprimeres inden udblæsningen med specialfremstillede skovle i forskellige bredder, så man kommer omkring ventilation, rørføringer, lysskakte og lignende. Herefter udblæses ROCKWOOL Hulrumsfyld i hvert af tagkonstruktionens delrum mellem spærene og ovenpå den eksisterende loftsisolering, som ofte kun er 50-100 mm i f.eks. built-up tagkonstruktioner fra 1960’erne. Det lette stenuldsprodukt bliver presset sammen til et fast, ensartet og varmeisolerende lag med de specialfremstillede skovle og kommer ud i selv de vanskeligste kroge i tagkonstruktionen. Dette sikrer også en ventilering af tagkonstruktionen på 50-75 mm. Er den eksisterende isolering f.eks. Glasuld kan den komprimeres helt op til 2/3-dele af dens højde, hvilket gør efterisolering attraktivt.

ROCKWOOL Hulrumsfyld er granulat fremstillet af dimensionsstabilt, fugt‐ og vandafvisende ROCKWOOL stenuld og anvendes foruden til built‐up tage også til indblæsning i hulmure og etageadskillelse. ROCKWOOL Hulrumsfyld bruges også til manuel udlægning i forbindelse med udbedring af eksisterende isolering. Indblæsningen udføres af Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer landet over.

Vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstillet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

ROCKWOOL – markedets førende isoleringsprodukt

I 75 år har ROCKWOOL stået for innovation og nytænkning i isoleringsbranchen og vi anser os som eksperter indenfor isolering Uafhængige og uvildige tekniske undersøgelser af de forskellige førende isoleringsprodukter på det danske marked gør, at vi baseret på denne viden udelukkende vil anbefale ROCKWOOL til alle vores kunder.

Dette naturmateriale har mange suveræne egenskaber indenfor både brandisolering, holdbarhed og genanvendelse. Vores mangeårige erfaring på området har tydeligt bevist, at dette er et materiale som lever op til sit rygte – og et materiale der holder i længden. Med evnen til at udføre isoleringsarbejder hurtigt og effektivt i det højeste kvalitetsniveau, får du med dette materiale den optimale løsning på dine behov, hvad enten der er tale om isolering af built-up tag, loftsisolering, hulmursisolering eller anden form for isolering er ROCKWOOL et materiale vi til en hver tid vil anbefale.

Autoriseret Rockwool Indblæserfirma

Der er mulighed for store besparelser ved at få isoleret sin bolig.

En efterisolering af etageadskillelser, hulmure og loft, vil ofte kunne betale sig tilbage allerede indenfor få år.
Ikke alene bliver din varmeregning lavere, det samme gør belastningen på miljøet. Er dit hus fra før 1980’erne, er der en stor sandsynlighed for, at der overhovedet ikke er tilstrækkelig isolering. I det tilfælde er der endnu bedre muligheder for at spare.

Vi er hos J.O. Byggefirma et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, herved udgør Rockwool-isolering en stor del af vores ekspertise og erfaring. Derfor er vi de helt rigtige at henvende sig til, når du skal have isoleret.

rockwool lastbil
autoriseret rockwool indblæsningsfirma
rockwool logo
byg garanti
nordisk miljømærkning